Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش در پیامی به مناسبت هفته تربیت اسلامی گفت: با توجه به جایگاه تعلیم و تربیت اسلامی در بسترسازی برای رسیدن متربیان به مراتبی از حیات طیبه به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی زیر نظام تربیت معلم مورد توجه است. ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش به مناسبت 8 اسفندماه سالروز تأسیس نهاد امور تربیتی و هفته‌ تربیت اسلامی طی پیامی گفت: با درود به روح پاک و ملکوتی امام راحل(ره) و شهیدان رجایی و باهنـر بنیانگذاران نهاد امور تربیتی و آرزوی سلامت و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری و درود بر فرهنگیان شریف سراسر کشور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشتم اسفندماه، روز امور تربیتی و آغاز هفته‌ تربیت اسلامی را گرامی می‌دارم و با عرض تبریک به مناسبت این روز ، برای تمام همکاران دستگاه عظیم تعلیم و تربیت، به‌ویژه دست اندرکاران پرتلاش و دلسوز امور تربیتی مدارس کشور، آرزوی سلامتی و توفیق دارم.

نهاد امور تربیتی، نهالی است که به پشتوانه‌ اندیشه‌های رفیع و انسان‌ساز بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، توسط شهیدان رجایی و باهنر در گستره‌ آموزش و پرورش کشور کاشته شد و برکات معنوی آن، بوستان‌های عشق و ایثار را شور و شعور بخشید.

در این پیام آمده است: بر این اساس «هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی» فرصت مناسبی است تا آموزش و پرورش بتواند ضمن ایجاد فضای گفت‌وگو، تبادل‌نظر و نقد سازنده، راهکارهای بهبود و ارتقای کیفیت فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی را مورد بررسی قرار دهد و گفتمان سند تحول بنیادین را که رویکرد اصلی آن تربیتی و فرهنگی به‌ویژه تربیت انسان شایسته براساس آموزه‌های قرآن و دستیابی دانش‌آموزان به مراتبی از حیات طیبه است، ضمن تبیین ابعاد آن، برنامه‌ی محوری این هفته قرار دهد.  

با عنایت به جایگاه رفیع تعلیم و تربیت اسلامی در بسترسازی برای رسیدن متربیان به مراتبی از حیات طیبه، ارج نهادن و تجلیل و قدردانی از تلاش‌های فعالان عرصه‌ امور تربیتی دانش‌آموزان، به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی زیر نظام تربیت معلم و تأمین منابع انسانی که اصلی‌ترین زیرنظام در تحول آموزش و پرورش است، مورد توجه جدی قرار گرفته است.

معاونت پرورشی و فرهنگی که اکنون نزدیک به چهار دهه از تأسیس آن می‌گذرد، در پرتو عنایات و رهنمودهای حکیمانه‌ مقام معظم رهبری نسبت به این حوزه و تلاش‌های دولت تدبیر و امید، فرصتی برای نقش‌آفرینی فعال‌تر در اختیار دارد تا از طریق هم‌افزایی و کاربست خلاقیت و نوآوری، مفاهیم عمیق تربیت اسلامی مبتنی بر سند تحول بنیادین و برنامه‌های زیر نظام‌های شش‌گانه را به زیور فضایل اخلاقی، قانون‌گرایی، مسؤولیت‌پذیری، عدالت‌گستری، وفاق ملی و نهادینه کردن بیش از پیش فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و قرآنی بیاراید و جان متربیان و آینده سازان تمدن نوین اسلامی‌مان را سیراب سازد.

در پایان از درگاه خداوند متعال برای همکاران عزیز و سختکوش حوزه‌ تعلیم و تربیت به ویژه متصدیان، مربیان و معاونان پرورشی و فرهنگی مدارس که در خط مقدم تعلیم و تربیت مشغول انجام وظیفه‌اند، موفقیت و پیشرفت روزافزون در دستیابی به قله‌های رفیع فضایل و معنویات درخواست می‌کنم.

آموزش‌وپرورش در "گام دوم انقلاب" چه چرخش‌هایی نیاز دارد؟وزیر آموزش و پرورش: بخشی از معوقات فرهنگیان واریز شدنظام آموزشی، کلاس‌های فوق‌العاده، کنکور و تقویتی دانش‌آموزان را "له" کرده‌ است

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت آموزش و پرورش سید محمد بطحایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش سید محمد بطحایی وزارت آموزش و پرورش سید محمد بطحایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عبدی شامگاه سه‌شنبه در نخستین جشنواره گرامیداشت معلم ماندگار در اراک، اظهار کرد: معلمان همواره در تمام عرصه‌ها به علم آموزی و پرورش نسل آتی جامعه می‌پردازند و این مهم جوهره معلمی است که همواره در جامعه جاری و ساری است.

وی از معلمان، اساتید و جامعه فرهنگی استان به‌عنوان الگوهای اخلاقی، ادبی، فرهنگی و اجتماعی یاد کرد و گفت: انتظار است آثار وجودی رفتار و تعالیم معلمان به‌گونه‌ای باشد که انسان‌هایی پاک، درستکار، امانت‌دار، معتقد و با صداقت را برای آینده پرورش دهند.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور تاکید کرد: پویایی، خلاقیت و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح معلمان است که باید مورد توجه ویژه فرهنگیان قرار گیرد.

عبدی تاکید کرد: نیروی انسانی تربیت شده به دست معلمان، علاوه بر تداوم و استمرار انقلاب اسلامی، حفظ دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را توسط این دانش‌آموزان رقم می‌زند.

وی گفت: امید است تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت کشور بتوانند در تربیت نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کنند.

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به نقش مهم معلمی گفت: در مساله سوادآموزی باید تکلیف محوری عمل کرد و این یعنی همه آحاد جامعه باید برای سوادآموزی تلاش کنند چراکه سوادآموزی دیگر تنها آموزش خواندن و نوشتن نیست.

معاون وزیر آموزش و پرورش، شغل معلمی را یک مسیر انسان سازی عنوان کرد و گفت: امید است دانش معلمان همواره به روز باشد و این قشر زحمتکش هوشمندانه تصمیم گیری کنند و با بصیرت عمل کنند.


جمله کلیدی "ما همه زیر بار منت معلمان هستیم" در جامعه تجلی یابد

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در نخستین جشنواره گرامیداشت معلم ماندگار استان مرکزی، بیان کرد: درخت انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا روز به روز تنومندتر می‌شود و امید است بتوانیم قدردان این خون‌های پاک باشیم.

حسین مولوی افزود: چنانچه این جمله کلیدی "ما همه زیر بار منت معلمان هستیم" در جامعه توسعه و تجلی یابد، هیچ مدیری پشت میز نمی‌نشیند و همواره آماده خدمت است.

وی افزود: طرح تجلیل از معلمان ماندگار اقدام ویژه ای است که از بهمن ماه پارسال در استان کلید خورد و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از طریق لینک، معلمان ماندگار خود را معرفی کردند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به تشکیل دبیرخانه دائمی در این استان گفت: معلمان ماندگار هر ساله با معرفی به این دبیرخانه معرفی و تجلیل خواهند شد.

مولوی برگزاری نخستین جشنواره عکس صمصامی و استقبال خوب استان‌ها اشاره کرد و گفت: ۹۴۶ نفر در دو بخش فرهنگی و دانش آموزی از ۲۴ استان کشور در این جشنواره با موضوع معنویت و شادی شرکت کردند.
در این مراسم از معلمان ماندگار، معلمان نمونه در عرصه‌های مختلف قرآنی، ورزشی و علمی تقدیر و تشکر شد، همچنین از برگزیدگان نخستین جشنواره ملی عکس صمصامی نیز با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد

کد خبر 6099902

دیگر خبرها

  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان‌های انقلابی است