Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد بطحایی به مناسبت ۸ اسفند ماه ، سالروز تأسیس نهاد امور تربیتی و هفته تربیت اسلامی پیامی صادر کرد.

به گزارش ایسنا، متن پیام سید محمد بطحایی به شرح زیر است:

«به نام خداوند بخشاینده و مهربان

 با درود به روح پاک و ملکوتی امام راحل (ره) و شهیدان رجایی و باهنـر، بنیان‌گذاران نهاد امور تربیتی و آرزوی سلامت و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و درود بر فرهنگیان شریف سراسر کشور؛

هشتم اسفندماه، روز امور تربیتی و آغاز هفته تربیت اسلامی را گرامی می‌دارم و با عرض تبریک به مناسبت این روز، برای تمامی همکاران دستگاه عظیم تعلیم و تربیت، به‌ویژه دست‌اندرکاران پرتلاش و دلسوز امور تربیتی مدارس کشور آرزوی سلامتی و توفیق دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاد امور تربیتی، نهالی است که به پشتوانه اندیشه‌های رفیع و انسان‌ساز بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، توسط شهیدان رجایی و باهنر در گستره آموزش‌وپرورش کشور کاشته شد و برکات معنوی آن، بوستان‌های عشق و ایثار را شور و شعور بخشید؛ بر این اساس «هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی» فرصت مناسبی است تا آموزش‌وپرورش بتواند ضمن ایجاد فضای گفت‌وگو، تبادل‌نظر و نقد سازنده، راهکارهای بهبود و ارتقای کیفیت فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی را موردبررسی قرار دهد و گفتمان سند تحول بنیادین را که رویکرد اصلی آن تربیتی و فرهنگی به‌ویژه تربیت انسان شایسته بر اساس آموزه‌های قرآن و دستیابی دانش‌آموزان به مراتبی از حیات طیبه است، ضمن تبیین ابعاد آن، برنامه محوری این هفته قرار دهد.

با عنایت به جایگاه رفیع تعلیم و تربیت اسلامی در بسترسازی برای رسیدن متر بیان به مراتبی از حیات طیبه، ارج نهادن و تجلیل و قدردانی از تلاش‌های فعالان عرصه امور تربیتی دانش‌آموزان، به‌عنوان یکی از برنامه‌های اصلی زیر نظام تربیت‌معلم و تأمین منابع انسانی که اصلی‌ترین زیر نظام در تحول آموزش‌وپرورش است، موردتوجه جدی قرارگرفته است.

معاونت پرورشی و فرهنگی که اکنون نزدیک به چهار دهه از تأسیس آن می‌گذرد، در پرتو عنایات و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نسبت به این حوزه و تلاش‌های دولت تدبیر و امید، فرصتی برای نقش‌آفرینی فعال‌تر در اختیار دارد تا از طریق هم‌افزایی و کاربست خلاقیت و نوآوری، مفاهیم عمیق تربیت اسلامی مبتنی بر سند تحول بنیادین و برنامه‌های زیر نظام‌های شش‌گانه را به زیور فضایل اخلاقی، قانون‌گرایی، مسئولیت‌پذیری، عدالت‌گستری، وفاق ملی و نهادینه کردن بیش‌ازپیش فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و قرآنی بیاراید و جان متربیان و آینده‌سازان تمدن نوین اسلامی‌مان را سیراب سازد.

در پایان از درگاه خداوند متعال برای همکاران عزیز و سخت‌کوش حوزه تعلیم و تربیت به‌ویژه متصدیان، مربیان و معاونان پرورشی و فرهنگی مدارس که در خط مقدم تعلیم و تربیت مشغول انجام‌وظیفه‌اند، موفقیت و پیشرفت روزافزون در دستیابی به قله‌های رفیع فضایل و معنویات درخواست می‌کنم». 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روز امور تربیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۰۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت هفته معلم در اسکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمود زاده در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در اسکو برگزار شد به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دستگاه آموزش و پرورش یک سازمان پرورش دهنده نیروی انسانی و آموزش دهنده است ولی دیگر دستگاه‌ها مصرف کننده این نیرو‌های متخصص هستند.

وی گفت:دانش آموزان تحت آموزش معلمان هستند و این معلمان برای آینده کشور نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می‌کنند و لذا خود معلمان عامل خودسازی و تمدن سازی بوده و آینده کشور توسط همین دانش آموزانی که معلمان تربیت کردند مدیریت خواهد شد.

وی افزود:چرخه اقتصادی کشور توسط همین دانش آموزان به حرکت در خواهد آمد و لذا طراحی و مهندسی کشور به وسیله معلم در داخل کلاس انجام می‌شود و باید این طراحی و مهندسی متناسب با نیاز‌های کشور باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش به انتظارات جامعه از معلمین هم اشاره کرد و گفت:معلم فقط آموزنده علم نیست بلکه معلم هویت ساز است و هویت اسلامی باید به دست معلمین اتفاق افتاده و مسیر را برای دانش آموز مشخص کنند و هویت سازی کنند.

محمودزاده به ضرورت توانمندسازی معلمین و معیشت و منزلت آنها هم اشاره کرد و افزود:توجه به شان و منزلت معلمین باید شکل بپذیرد و در کنار  آن به توانمندسازی در حوزه دانش تخصصی و حرفه‌ای او هم باید توجه ویژه صورت گیرد.

وی ادامه داد: معلمی که آراسته به تربیت اسلامی نباشد نمی‌تواند در تراز انقلاب اسلامی دانش آموزی را تربیت کند و لذا تربیت نسل آینده کشور منوط به توانمندسازی معلمین و توجه به ارتقای شاخص‌های رفاهی این قشر از جامعه است.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • مراسم روز معلم در سعدآباد برگزار شد
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی